Prognos®

 

Wat is Prognos® eigenlijk?

Prognos® is een methode, als eerste gebruikt in de ruimtevaart, om in korte tijd de gezondheid te meten. Dit meten wordt gedaan aan de handen en voeten en het is geheel pijnloos. Prognos® is er in de eerste plaats op gericht de oorzaak te vinden en daar de behandeling te starten, zodat de symptomen voorgoed verdwijnen. Prognos® is een combinatie van de 5000 jaar oude Chinese acupunctuur en de moderne Westerse computertechniek. Bij acupunctuur denken we meestal aan naalden. Prognos® werkt echter zonder naalden. Prognos® is ook preventief inzetbaar, bijvoorbeeld in het bedrijfsleven, ter voorkoming van klachten en om ziekteverzuim te dringen.


Wat gebeurt er bij een behandeling?

Het eerste consult duurt ongeveer anderhalf uur. Dit wordt hoofdzakelijk gebruikt voor de PAL meting.

Afhankelijk van de uitleg en interpretatie wordt bepaald en besproken welke therapie het beste is. Meestal wordt geadviseerd homeopathische middelen te gebruiken, aangevuld met voedingsadviezen en eventueel via de arts met medicijnen. Na 4 á 5 weken komt de patiënt terug voor een controle-meting. Elke meting en behandeling is gericht op verder herstel totdat de oorzaak geheel verdwenen is.


Juist voor die klachten waar niemand een oplossing voor heeft, is Prognos® geschikt. Voor acute, maar zeker ook voor chronische klachten. Voor iedereen. Om gezond te worden, om gezond te zijn en om gezond te blijven.


Wat kost Prognos®?

Voor actuele kosten neemt u contact op met de praktijk. Veel zorgverzekeraars vergoeden een gedeelte of zelfs geheel, afhankelijk hoe men verzekerd is. Dit wordt vergoed onder "natuurgeneeskunde" of "acupunctuur". Men kan het zichzelf ook 1 á 2 keer per jaar "cadeau" doen uit preventieve overwegingen. Ook geschikt voor kinderen, want: het is makkelijker een ziekte te voorkomen dan te genezen. Uw gezondheid, uw verantwoordelijkheid.