top of page

Ruim 40 jaar is De Schelp Bergen mijn levenswerk. Mijn passie en enthousiasme voor het menselijk lichaam heb ik al van jongsaf aan.

 

In 1978 startte ik met de schoonheidsverzorging, om via de voorgezette opleiding voor schoonheidsspecialiste door te groeien naar orthomoleculair therapeut

 

Door de vele cursussen en medische opleiding heb ik in de loop der jaren vele huidproblemen mogen oplossen. Er is altijd een oplossing voor de meeste huidproblemen. Van acne tot hyperpigmentatie.

al 40 jaar een begrip in huidverbetering

De Schelp logo.tiff

Doel / Missie van de Schelp

Wie is Gertie van Hecke?
Doel

Mijn doel is een ieder een stralende, gezonde huid te bieden. Elke klant met huidproblemen wil ik helpen door haar of zijn huid te verbeteren. Mijn filosofie op huidverbetering en huidverzorging is van binnenuit het lichaam  (gezondheid, voeding, leefstijl) naar de buitenkant, een gezonde, stralende huid te geven.

 

Je kunt er gewoon beter uitzien, stralen en je zelfverzekerd voelen door actief te werken aan gezondheid en leefstijl. 

 

Klant tevredenheid en respect voor individuele keuzes hebben mijn bedrijf geholpen om mijn 40 jarig jubileum in september 2019 te kunnen vieren. Een eerlijk advies en het vertrouwen van mijn klanten zijn voor mij de stimulans om door te gaan als ondernemer.

bottom of page